25. marraskuuta 2022

BLACK FRIDAY

Älä missaa Black Friday -myyntiä!

25% BLACK DISCOUNTS

Tänä vuonna tarjoamme jopa 25 prosentin alennuksen kaikista laseistamme. Tarvitsetpa sitten uudet lukulasit tai haluat kokeilla sinivalolasejamme, nyt on oikea aika tehdä ostoksia.

Yksinoikeutettuja tarjouksia laajasta skandinaavisen designin valikoimasta

ODOTTAESSASI BLACK FRIDAYTA

Löydä seuraavat lasisi

Voit selata laajaa lukulasiemme, sinivalolasiemme ja aurinkolasiemme valikoimaa jo heti, vaikka vielö odottaisit Black Fridayn tarjouksia. Kokeile uudenlaisia laseja itsellesi kotoa käsin virtuaalisella sovitusominaisuudella.

Black Friday tarjoukset meidän lukulasit

Mustana perjantaina 2022 saat lukulasit edullisesti! Tarvitsetpa sitten uuden parin itsellesi tai haluat varastoida sitä lahjaksi, nyt on täydellinen aika tehdä ostoksia. Lukulasivalikoimassamme on useita eri tyylejä ja reseptivahvuuksia +1:stä +3,5:een, joten löydät varmasti täydellisen parin. Ja Black Friday -alennuksillamme voit säästää ostoksessasi paljon. Älä siis odota - tee ostokset jo tänään ja saat parhaat tarjoukset lukulaseista!

Musta perjantai tarjoukset meidän aurinkolasit

Musta perjantai on täydellinen aika ostaa uudet aurinkolasit! Aurinkolasivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, etsitpä sitten tyylikkäitä aviatorilaseja tai klassista wayfarer-tyyliä. Aurinkolaseissamme on myös vahvuus, joten mikään ei estä sinua lukemasta lempikirjaasi tai sanomalehteäsi auringossa. Black Friday -alennukset ovat jopa 25 %, joten koskaan ei ole ollut parempaa aikaa löytää täydellinen pari. Älä siis odota - aloita ostokset jo tänään, jotta saat parhaat Black Friday -tarjoukset aurinkolaseista!

Sinisen valon lasit Musta perjantai

Tyylikkäät sinisen valon lasit on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä, ja ne sopivat täydellisesti kaikille, jotka tuijottavat paljon näyttöjä. Tänä Black Friday -perjantaina tarjoamme 25 % alennuksen kaikista sinivalolaseistamme, joten nyt on täydellinen aika hankkia varastot. Tilaa silmälasit jo tänään Luxreadersilta ja aloita nauttimaan silmien rasituksen vähenemisestä ja paremmasta näkökyvystä.

Miksi ostaa Luxreadersilta?

Ilmainen palautus

Erinomaiset asiakasarvostelut

Ympäristö- ja allergiaystävälliset materiaalit

Laaja valikoima skandinaavisia malleja