Haluamme muuttaa tapaa, jolla ostat lukulasit

Luxreadersin historia

Luxreaders on tanskalainen yritys, jonka juuret ovat Kööpenhaminassa. Yrityksen perustamisen ajatuksena oli tuoda lukulasien ostaminen digiaikaan ja hiljentää ajatus siitä, että lukulasit ovat välttämätön paha, ja että ne suunnitellaan aina tylsiksi ja huonolaatuisiksi. Siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta voisimme tuoda sinulle lukulaseja joissa design ja laatu ovat huippuluokkaa, mutta hinta on edelleen edullinen. 


Meillä on useiden vuosien kokemus optikkomarkkinoilta ja olemme näin ollen seuranneet tarkkaan, miten lukulasien markkinat ovat pitkälti huoltoasemien, supermarkettien ja vastaavien hallussa. Nämä yritykset keskittyvät pääasiassa mataliin hintoihin, korkeisiin voittomarginaaleihin ja mieluiten usein tapahtuviin uudelleenostoihin, kun asiakkaan näköä joudutaan korjaamaan. Seurauksena ovat huonot ja rumat lukulasit, joiden laatu jättää toivomisen varaa. Tämän haluamme muuttaa!

Olemme asettaneet riman korkealle ja valinneet materiaalit, joita normaalisti käytetään kalliissa designer-laseissa, tarkkaan. Lisäksi olemme kehittäneet kevyet linssit, jotka tekevät lukulasit keveiksi ja mukaviksi. Tämä on välttämätöntä lukulasien kanssa, sillä tavallisesti ne otetaan pois ja laitetaan takaisin päälle monta kertaa päivässä, mikä asettaa vaatimuksia laadulle.

Meidän designimme

Intohimomme tyylikkäisiin laseihin on designimme peruselementti. Kaikki lasit suunnitellaan Tanskassa, jossa teemme paljon töitä yhdistääksemme uusia trendejä perinteiseen ja klassiseen suunnitteluun. Tavoitteemme on luoda ilmeikkäitä lukulaseja, jotka ovat muutakin kuin välttämätön paha.

Vaikka kyseessä ovatkin "vain" lukulasit, uskomme, että lasien tulisi ilmaista omaa tyyliäsi. Aivan kuten kaikki muutkin asiat vaatekaapissasi.

Helposti ja digitaalisesti

Liian monet ostavat ensimmäiset lukulasinsa aivan liian myöhään. Tähän on monta syytä. Syitä, jotka me haluamme selvittää ja korjata digitaalisesti. Sen takia kehitämme parhaillaan virtuaalista kokeilupalvelua, ja lisäksi digitoimme näkötestiä, jonka avulla voimme tehdä laadukkaita arvioita siitä, mitkä lasit sopivat juuri sinulle.

Internetistä lasien ostamisen tulee olla riskitöntä. Siksi tarjoamme ilmaisen ja helpon palautusvaihtoehdon, jossa voit vain paketoida lasit samaan pakettiin, jossa sait ne, ja sujauta mukaan palautuslappu.

Rakastamme saada palautetta tuotteistamme. Sekä positiivista että negatiivista. Voit lähettää meille kommentin tai palautetta lukulaseistamme, jotta voimme tarjota entistä paremmin sinulle markkinoiden parhaat lukulasit.