Haluamme muuttaa tapaa,
jolla ostat lukulasit

Kevyet lasit

Luontoystävällinen

Taipuvat liitokset

Huolellisesti valitut materiaalit

Luxreadersin historia

Luxreaders on tanskalainen yritys, jonka juuret ovat Kööpenhaminassa. Yrityksen perustamisen ajatuksena oli tuoda lukulasien ostaminen digiaikaan ja hiljentää ajatus siitä, että lukulasit ovat välttämätön paha, ja että ne suunnitellaan aina tylsiksi ja huonolaatuisiksi. Siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta voisimme tuoda sinulle lukulaseja joissa design ja laatu ovat huippuluokkaa, mutta hinta on edelleen edullinen. 

Uusi lähestymistapa lukulaseihin

Yrityksemme pyrkii luomaan kokemuksen, joka on sujuva ja mutkaton. Ei enää jonoja tai tyytymistä halpoihin markettilaseihin, jotka eivät ikinä kestä kauaa tai istu hyvin. Vaikka yrityksemme toimii verkossa, osaamme silti arvostaa henkilökohtaista ostokokemusta. Tarjoamme ilmaiset palautukset, mikä poistaa verkkokauppoihin usein liitettävän riskitekijän, joten asiakkaamme osaavat luottaa turvalliseen ja helppokäyttöiseen alustaan ostaessaan silmälaseja. Tämä on vain alkusoittoa sille, miten mullistamme tavan, jolla ihmiset ostavat laseja – entistä fiksummin!

kilpikonnakuvioiset lukulasit
 3 erilaista kilpikonnakuvioista aurinkolasia

Kokemuksemme silmälasimarkkinoilta on paljastanut, että markkinoita ajavat erityisesti huoltoasemilta, supermarketeista ja vastaavista toimipaikoista tehdyt ostokset. Näissä yrityksissä keskitytään pääosin mataliin hintoihin ja korkeisiin marginaaleihin, mutta siihen ei kiinnitetä huomiota, että asiakas löytäisi hyvin istuvat, tyylikkäät ja laadukkaat silmälasit. Me aiomme tuoda tähän muutoksen! Intohimonamme on minimalistinen, skandinaavinen design, joka on hyvin keskeinen elementti räätälöidyissä silmälaseissamme. Kaikki silmälasimme kehitetään Tanskassa, jossa keskitymme erityisesti uusien trendien yhdistämiseen perinteisiin ja klassisiin designeihin.

Korkea laatu

Lasit

Olemme nostaneet riman korkealle ja huolellisesti valikoineet materiaalimme, joita käytetään yleisesti myös kalliiden designer-lasien valmistukseen. Siksi uskomme, että hienon tyylin ei tarvitse viedä vararikkoon. Lisäksi olemme kehitelleet kevyitä linssejä, jotka tekevät lukulaseista kevyitä ja mukavia. Silmälasiemme kestävyys ja käyttömukavuus ovat ehdottoman tärkeitä, sillä päivittäinen lasien pistäminen päähän ja pois ottaminen sekä lasien pitäminen päässä itsevarmuutta huokuen vaatii korkealaatuista ja tyylikästä tuotetta.

Tanskalainen muotoilu

Meidän designimme

Intohimomme tyylikkäisiin laseihin on designimme peruselementti. Kaikki lasit suunnitellaan Tanskassa, jossa teemme paljon töitä yhdistääksemme uusia trendejä perinteiseen ja klassiseen suunnitteluun. Tavoitteemme on luoda ilmeikkäitä lukulaseja, jotka ovat muutakin kuin välttämätön paha.

Vaikka kyseessä ovatkin "vain" lukulasit, uskomme, että lasien tulisi ilmaista omaa tyyliäsi. Aivan kuten kaikki muutkin asiat vaatekaapissasi.

Helposti ja digitaalisesti

Liian monet ostavat ensimmäiset lukulasinsa aivan liian myöhään. Tähän on monta syytä. Syitä, jotka me haluamme selvittää ja korjata digitaalisesti. Sen takia kehitämme parhaillaan virtuaalista kokeilupalvelua, ja lisäksi digitoimme näkötestiä, jonka avulla voimme tehdä laadukkaita arvioita siitä, mitkä lasit sopivat juuri sinulle.

Ipad, joka heijastaa lukulasien luetteloa
 Kuva ipadista, joka heijastaa hymyilevää miestä ja naista ottamassa selfietä lukulaseillaan
 Iphone heijastaa selfietä brunetista, joka käyttää lukulaseja

Avuksesi olemme kehittäneet virtuaalisen kokeilun sekä online-näöntestin, jotta voimme tehdä pätevän arvion siitä, mitkä silmälasit saatat tarvita ja voit nähdä sinulle sopivat silmälasit.

Ymmärrämme, että silmälasien ostamisen verkossa on oltava riskitöntä. Tarjoamme sinulle ilmaisen ja helpon palautusratkaisun. Pakkaa vain lasit lähetykseen, jossa sait ne mukana olevan palautuslomakkeen kanssa, niin hyvitämme sinulle. Riskivapaa!

Jaa kokemuksesi

Auta meitä parantamaan

Meistä on ihanaa saada palautetta tuotteistamme – niin positiivista kuin negatiivista. Voit aina lähettää kommentin tai arvostelun kokemuksestasi lukulaseistamme. Näin voimme kehittyä entisestään ja valmistaa sekä räätälöidä sinulle parhaiten sopivia lukulaseja.