Kuinka palauttaa ja/tai vaihtaa Luxreaders

Se on erittäin helppoa ja ilmaista.

3-vaiheinen opas paketin palauttamiseen

1. VALMISTELE PAKETTI: Poista pakkauksesta löytyvä palautustarra* je laita huolellisesti pakatut lasit** takaisin pakettiin ja sulje se huolellisesti. Lasit tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa.Liimaa mukana tullut valmiiksi maksettu palautuslipuke vanhan päälle.

Kadotin palautusetiketin

2. PALAUTA PAKETTI - ME MAKSAMME SEN: Anna paketti samalle toimittajalle, joka toi sen. Huomioithan, että palautus on ilmainen vain, jos kiinnität pakkaukseen palautustositteen. Joten älä huoli toimituksesta - me maksamme sen.

Lähin palvelupisteet

3. MAKSUN PALAUTUS: Saat automaattisen sähköpostiviestin kun rekisteröimme palautuksen varastollamme. Koko prosessi voi kestää jopa 30 päivää. Sen jälkeen hyvitämme täyden hinnan aiemmin valitsemallasi maksutavalla.

3-vaiheinen opas paketin vaihtamiseen

1. Tuotteen paketointi: Pakkaa tuotteet alkuperäispakkaukseen ja kiinnitä valmiiksi maksettu palautusetiketti. Kirjoita tilausnumerosi näkyvästi pakkausetikettiin.

Palautustarra puuttuu

2. Toimitus: Toimita paketti lähimpään lähettipalveluun tai postitoimipisteeseen.

3. Tilaa uudelleen: Halutut lasit tulee tilata uudelleen sivustoltamme. Ota yhteyttä asiakastukeen tilausnumerollasi saadaksesi alennuskoodin* ja säilyttääksesi alkuperäisen kolmen tilatun parin hinnan samana. Maksu palautetaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti heti palautetun paketin saavuttua meille.

*Toimitusmaksut katetaan vain kolmen parin tilausten tapauksessa. Muissa tapauksissa tilaukseen voi liittyä ylimääräisiä toimituskuluja tuotteita vaihdettaessa.

Hanki alennuskoodi

* Etikettimme on kansainvälinen hyväksytty palautustarra. Siksi viivakoodia ei tulosteta siihen, koska vastaanottaja, tässä tapauksessa, Luxreaders, maksaa toimituksen heti, kun paketti on vastaanotettu. Siksi sinun EI tarvitse maksaa lähetyskuluja.

** Erillisissä pakkauksissa toimitettavat tuotteet on palautettava erikseen. Varmista, että laitat tuotteen oikeaan laatikkoon, tai hyvityksen vastaanottamisaikaa voidaan pidentää.