Kuinka palauttaa ja/tai vaihtaa Luxreaders

Se on erittäin helppoa ja ilmaista.

Palauttaa

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille prioriteetti. Meille on välttämätöntä, että asiakkaillamme on aikaa kokeilla silmälaseja ja päättää, ovatko he tyytyväisiä tuotteisiin. Jos kuitenkin päätät palauttaa tuotteet, se on ilmainen ja kestää vain muutaman minuutin. Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet.

1. Valmistele paketti

Poista pakkauksesta löytyvä palautustarra* je laita huolellisesti pakatut lasit** takaisin pakettiin ja sulje se huolellisesti. Lasit tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Kirjoita seuraavaksi tilausnumerosi palautuskuittiin ja liitä se pakkaukseen***.

2. palauta paketti - me maksamme sen

Anna paketti samalle toimittajalle, joka toi sen. Huomioithan, että palautus on ilmainen vain, jos kiinnität pakkaukseen palautustositteen. Joten älä huoli toimituksesta - me maksamme sen.

3. Maksun palautus

Saat automaattisen sähköpostiviestin kun rekisteröimme palautuksen varastollamme. Koko prosessi voi kestää jopa 30 päivää. Sen jälkeen hyvitämme täyden hinnan aiemmin valitsemallasi maksutavalla.

Vaihda pakkaus

Huomioithan: tuotteiden palautus on aina ilmaista käyttäessäsi Luxreadersin valmiiksi maksettua palautusetikettiä. Vaihtoihin saattaa kuitenkin liittyä ylimääräisiä toimituskuluja. Vaihdot sujuvat helposti! Seuraa vain alla olevaa opasta.

1. Tuotteen paketointi

Pakkaa tuotteet alkuperäispakkaukseen ja kiinnitä valmiiksi maksettu palautusetiketti. Kirjoita tilausnumerosi näkyvästi pakkausetikettiin.

2. Toimitus

Toimita paketti lähimpään lähettipalveluun tai postitoimipisteeseen.

3. Tilaa uudelleen

Halutut lasit tulee tilata uudelleen sivustoltamme. Ota yhteyttä asiakastukeen tilausnumerollasi saadaksesi alennuskoodin* ja säilyttääksesi alkuperäisen kolmen tilatun parin hinnan samana. Maksu palautetaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti heti palautetun paketin saavuttua meille.

*Toimitusmaksut katetaan vain kolmen parin tilausten tapauksessa. Muissa tapauksissa tilaukseen voi liittyä ylimääräisiä toimituskuluja tuotteita vaihdettaessa.

* Etikettimme on kansainvälinen hyväksytty palautustarra. Siksi viivakoodia ei tulosteta siihen, koska vastaanottaja, tässä tapauksessa, Luxreaders, maksaa toimituksen heti, kun paketti on vastaanotettu. Siksi sinun EI tarvitse maksaa lähetyskuluja.

** Erillisissä pakkauksissa toimitettavat tuotteet on palautettava erikseen. Varmista, että laitat tuotteen oikeaan laatikkoon, tai hyvityksen vastaanottamisaikaa voidaan pidentää.

***Varmista, että kirjoitat tilausnumerosi RETURN-merkinnälle näkyvässä paikassa.