Palauta Luxreaders-lasit

Se on erittäin helppoa ja ilmaista.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille prioriteetti. Meille on välttämätöntä, että asiakkaillamme on aikaa kokeilla silmälaseja ja päättää, ovatko he tyytyväisiä tuotteisiin. Jos kuitenkin päätät palauttaa tuotteet, se on ilmainen ja kestää vain muutaman minuutin. Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet.

1. Valmistele paketti

Poista pakkauksesta löytyvä palautustarra* je laita huolellisesti pakatut lasit** takaisin pakettiin ja sulje se huolellisesti. Lasit tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Seuraavaksi kiinnitä palautustosite paketin päälle***.

2. Lähetä paketti - me maksamme siitä

Anna paketti samalle toimittajalle, joka toi sen. Huomioithan, että palautus on ilmainen vain, jos kiinnität pakkaukseen palautustositteen. Joten älä huoli toimituksesta - me maksamme sen.

3. Maksun palautus

Saat automaattisen sähköpostiviestin kun rekisteröimme palautuksen varastollamme. Koko prosessi voi kestää jopa 30 päivää. Sen jälkeen hyvitämme täyden hinnan aiemmin valitsemallasi maksutavalla.

* Etikettimme on kansainvälinen hyväksytty palautustarra. Siksi viivakoodia ei tulosteta siihen, koska vastaanottaja, tässä tapauksessa, Luxreaders, maksaa toimituksen heti, kun paketti on vastaanotettu. Siksi sinun EI tarvitse maksaa lähetyskuluja.

** Erillisissä pakkauksissa toimitettavat tuotteet on palautettava erikseen. Varmista, että laitat tuotteen oikeaan laatikkoon, tai hyvityksen vastaanottamisaikaa voidaan pidentää.

***Varmista, että kirjoitat tilausnumerosi RETURN-merkinnälle näkyvässä paikassa.