Vuoden 2024 silmälasitrendit

Muistat varmaan sen hyvän tunteen, jonka saat uudistetusta ja upeasta tyylistä hiustenleikkuun tai kosmetologilla käynnin jälkeen. Oletko tullut ajatelleeksi, miten suorakulmaisilla kehyksillä varustetut lasit, pyöreät metalliset lasit tai läpinäkyvät lasit voisivat muuttaa tyyliäsi? Ehkä olet miettinyt myös sitä, millaisia tämänhetkiset silmälasitrendit ovat. Ei syytä huoleen, sillä Luxreadersilla on vastaukset vuoden 2024 silmälasitrendeihin.

Millaiset lasit ovat muodikkaita vuonna 2024?

Tänä vuonna jotkin suositut trendit aiemmilta vuosilta tekevät paluun. Pyöreät metalliset lasit, pilottilasit, ikoniset lasit ja erottuvat yksityiskohdat ovat kaikki suosittuja niin miesten kuin naisten lasivalinnoissa. Luxreaders-kaupasta löydät paljon suosittuja kehyksiä eri muodoissa, yksivärisinä tai kuvioisina. Jos uskallat, voit kokeilla yhtä näkyvimmistä tämän hetken silmälasitrendeistä, eli läpinäkyviä laseja, saadaksesi hienovaraisemman tyylin laseihin.

Ne on vain pakko hankkia

Läpinäkyvät lasit

Läpinäkyvät lasit ovat pikaisesti nousseet trendiksi, ja siksi ne ovat nyt jokaisen silmälasitrendejä seuraavan ostoslistalla. Värittömillä kehyksillä varustetut lasit ovat olleet suosittuja ensiesiintymisestään lähtien, ja niitä ovat käyttäneet sellaiset julkkikset kuin Sarah Hyland, Matthew McConaughey ja Jürgen Klopp. Läpinäkyvillä kehyksillä varustetut lasit näyttävät hyvältä käytännössä kaiken muotoisilla kasvoilla ja sopivat eri ihonsävyihin niin miehille kuin naisille. Koska kehykset ovat itsessään yksinkertaiset, ne sopivat kaikkien asujen kanssa ja jokaiseen tilaisuuteen. Ne eivät ole liian vanhanaikaiset, mutta ne eivät myöskään erotu liian selvästi väkijoukosta. Niitä voi pitää huoletta työpaikalla, ravintolassa tai kotona kavereiden ja perheen kanssa. Trondheim Crystal White on yksi valikoimamme suosituimpia kehyksiä, jonka voi löytää lukulaseihin, sinivalolaseihin ja aurinkolaseihin.

Naisten silmälasitrendit

Retrot pyöreät lasit

Retrot pyöreät lasit
Saatat pohtia, sopivatko tyylikkäät pyöreät lasit juuri sinulle. Jos haluat muiden huomaavan sinut, vastaus on kyllä! Ne ovat hiukan retrot, tosi tyylikkäät ja ehdottomasti coolit – siksi pyöreät lasit sopivat monenlaiseen pukeutumiseen hienoista työasuista rennompiin tyyleihin. Tutustu siis pyöreiden lasien mallistoomme.

Stailausvinkki: Pyöreät lasit ovat muodikkaat, modernit ja ajattomat. Pidä niitä mekkojen ja kukkakuvioiden, maksimekkojen tai housujen kanssa. Tietysti ne sopivat myös hienostuneeseen, yksinkertaiseen ja perinteiseen tyyliin!

Metallikehyksillä varustetut lasit

Jos olet minimalisti tai uusi lasien käyttäjä, kannattaa kokeilla lasejamme, joissa on metallikehykset. Ne ovat ohuet, elegantit ja hienovaraiset.

Stailausvinkki: Metallikehykset käyvät jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Valitse tällaiset silmälasit, kun ostat ensimmäiset silmälasisi, jotta voit ensi kerralla kokeilla rohkeasti jotain uutta.

Ikoniset lasit

Ikoniset kehykset sopivat täydellisesti naisille, jotka haluavat huokua voimaa ja valtaa, tyyliä ja arvokkuutta, mutta samalla antaa sijaa myös ilmaisulle ja persoonallisuudelle. Tyylistä riippumatta ikoniset lasit ovat loistava valinta kokeiltavaksi vuonna 2024.

Stailausvinkki: Ikoniset lasit voi hyvin ottaa mukaan minne vain, koska ne sopivat pysyväksi osaksi tyyliäsi. Cole Dark Turtle on suosittu malli, joka piristää mitä tahansa asua.

Miesten silmälasitrendit

Pyöreät lasit

Todellinen klassikko miehille! Pyöreät lasit ovat trendi, joka on pysynyt suosittuna miesten silmälaseissa vuodesta toiseen. Tyylikkäät pyöreät lasit tummissa väreissä antavat tyyliin hienostuneisuutta, akateemisuutta ja maskuliinisuutta.

Stailausvinkki: Pyöreiden lasien kauneus ja hienous piilee siinä, että niitä voi pitää minkä tahansa asun kanssa. Yhdistä Miller Black -lasit vaikkapa yksinkertaisiin vaatteisiin kuten farkkuihin ja t-paitaan. Voit pitää niitä myös klassisen puvun kanssa.

Pilottilasit

Täydennä Top Gun -tyylisi pilottikehyksillä varustetuilla laseilla! Emme takaa tätä, mutta tunnet olosi Tom Cruiseksi, kun puet päähäsi Göteborg Black. Pilottikehykset, joita kutsutaan myös lentäjän laseiksi, luovat tyylistä fiksun ja filmaattisen ja antavat asukokonaisuudelle modernin loppusilauksen. Lentäjän laseja on tarjolla sinivalolaseina, lukulaseina ja aurinkolaseina.

Stailausvinkki: Jos haluat viimeisen päälle viimeistellyn Tom Cruise -tyylin, kannattaa hankkia pilottiaurinkolasit. Suorakulmaiset lasit metallikehyksillä toimivat hyvin rennon asukokonaisuuden kanssa. Halutessasi voit lisätä asuun vielä chinot ja button down -kauluspaidan, jonka kauluksen saa kiinni napeilla.

Suorakulmaiset lasit

Et voi koskaan mennä vikaan valitsemalla ajattoman silmälasisiluetin kuten suorakulman! Myydyimpiin malleihimme kuuluvat Oslo Black ovat parhaimmat suorakulmaiset silmälasit, jotka käyvät kaikkien asujen kanssa. Klassinen ja vaivaton muoto on kestänyt silmälasimuodin eri aikakaudet ja pitänyt aina pintansa.

Stailausvinkki: Tämä malli ja muoto sopivat erinomaisesti kaikille kasvonmuodoille ja eri tyyleihin, ja ne tuovat persoonallisuutta ja särmikkyyttä tyyliin. Tutustu suorakulmaisten lukulasien, sinivalolasien ja aurinkolasien mallistoomme.

Mitkä lasit sopivat parhaiten minulle?

Oletko valmis tutustumaan mallistomme trendikkäisiin silmälaseihin? Etsitpä mitä tahansa tyyliä tai väriä, meiltä löytyvät sinulle täydelliset lukulasit, sinivalolasit tai aurinkolasit.

Käytä virtuaalista sovitusominaisuuttamme, jolla voit kokeilla laseja, ja käytä tyyliopastamme löytääksesi sinulle sopivimmat lasit.

Lasit ovat henkilökohtainen asuste. Nyt olet selvillä uusimmista silmälasitrendeistä ja siitä, kuinka silmälasit antavat vaikutelman sinusta sekä tyylistäsi. Tiedät itse, miten sinun kannattaa pukeutua – älä aseta sille rajoja. Sinun ei tarvitse valita vain yksiä laseja, sillä Luxreadersilta voit löytää useat hienot lasit.