Vuoden 2022 silmälasitrendit

Vuoden 2022 silmälasitrendit

Muistat varmaan sen hyvän tunteen, jonka saat uudistetusta ja upeasta tyylistä hiustenleikkuun tai kosmetologilla käynnin jälkeen. Oletko tullut ajatelleeksi, miten suorakulmaisilla kehyksillä varustetut lasit, pyöreät metalliset lasit tai läpinäkyvät lasit voisivat muuttaa tyyliäsi? Ehkä olet miettinyt myös sitä, millaisia tämänhetkiset silmälasitrendit ovat. Ei syytä huoleen, sillä Luxreadersilla on vastaukset vuoden 2022 silmälasitrendeihin.

Mitä sinivalo on

Mitä sinivalo on

Auringonvalo on merkittävin sinivalon lähde, mutta digitaalisen ajan myötä altistumme tällaiselle valolle entistä enemmän. Tämä on myös auttanut ihmisiä ymmärtämään, että digitaaliset näytöt voivat vaikuttaa meihin negatiivisesti. Onneksi olemme päässeet kerryttämään tietoa ja ymmärrystä sinivalosta, minkä ansiosta voimme jatkossa priorisoida myös terveyttämme.

Kuinka luet silmälasimääräystäsi - Luxreaders.fi

Kuinka luet silmälasimääräystäsi

Olet jo tilannut ensimmäiset lasisi ja päässyt nauttimaan kirkkaasta ja selkeästä näkökyvystä, mutta yhtäkkiä muistat, ettet tiedä tilattavien lasien vahvuuksista hölkäsen pöläystä!
Tässä helppo ja suoraviivainen opas silmähoidon ammattilaiselta saadun lomakkeen tulkintaan.
Frederik Thiele: Mies, jonka tehtävänä ovat silmälasit - Luxreaders.fi

Frederik Thiele: Mies, jonka tehtävänä ovat silmälasit

Hän käytännössä syntyi lasit päässä. Nyt Frederik Thiele päätti tuoda tyylikkäät lukulasit suoraan kuluttajien kotiovelle. Hän sai tämän ajatuksen Kööpenhaminan lentoasemassa sijaitsevassa myymälässään.
Tunnisteet: Through The Lenses
Ikänäkö: Ikään liittyvä kaukonäköisyys - Luxreaders.fi

Ikänäkö: Ikään liittyvä kaukonäköisyys

Jos pienen tekstin lukeminen alkaa tuntumaan ärsyttävältä ja vaatii tavallista enemmän vaivaa, niin on kenties aika tarjota silmillesi hieman tukea. Useimmat 40-50-vuotiaat kärsivät ikänäöstä, joka johtuu silmän kimmoisuuden vähentymisestä. Lue lisää täältä.
10 myyttiä silmälaseista ja silmistä - Luxreaders.fi

10 myyttiä silmälaseista ja silmistä

"Väärillä vahvuuksilla varustetut lasit voivat vahingoittavat silmiäsi", "Porkkanoiden syöminen parantaa näköäsi" ja "Hämärässä lukeminen vahingoittaa silmiäsi". Olemme keränneet yhteen listan yleisimmistä silmälasi-, näkö- ja silmäaiheisista myyteistä, jotta voit pitää faktat faktoina.
Tunnista ero: Sinivalo- ja näyttöpäätelasit - Luxreaders.fi

Tunnista ero: Sinivalo- ja näyttöpäätelasit

Tehdään asia selväksi – "sinivalolasit" on hieno termi tavallisille laseille, joihin on lisätty sinivalopinnoite. Pinnoite toimii suodattimena sinistä valoa vastaan ja suojaa silmiä haitallisilta valonsäteiltä. Lue lisää sinisistä lasista täältä Luxreadersilta...