Selkeämpi näkemys kestävyydestä

Vastuullisuutemme

Uskomme, että vastuullisuudessa on kyse planeetan, tuotteidemme ja kumppaneidemme asettamisesta etusijalle. Luxreadersin tavoitteena on harjoittaa liiketoimintaa, joka hyödyttää sekä ympäristöä että yhteiskuntaa.

Ympäristöystävälliset aloitteet

Vähennämme paperinkulutusta asettamalla verkkoteknologian etusijalle. Samalla otamme käyttöön ympäristöystävällisiä lähetysmenetelmiä kierrätettävillä pakkauksilla osana planeettaystävällistä strategiaamme. Olemme sitoutuneet kantamaan vastuuta ympäristöstä ja edistämään jatkuvasti vihreitä aloitteita.

Materiaalit ja tuotanto

Asetamme huolellisesti etusijalle tuotteidemme materiaalit, kuten bioasetaatin, joka on valmistettu luonnollisista ja biohajoavista raaka-aineista. Tämä valinta vähentää riippuvuuttamme uusiutumattomista luonnonvaroista ja minimoi ympäristövaikutuksemme säilyttäen samalla korkean laadun ja mukavuuden.

Sosiaalisesti vastuulliset kumppanuudet

Teemme kumppanuuksia sellaisten toimittajien ja valmistajien kanssa, jotka jakavat työoikeuksia, oikeudenmukaista palkkaa ja turvallisia työoloja koskevat arvomme. Näin varmistamme, että liiketoimintamme tukee ja kunnioittaa ihmisoikeuksia.


Ympäristöystävällisemmät materiaalit

Bioasetaatti

Suuri osa silmälaseistamme on valmistettu bioasetaatista, ympäristöystävällisemmästä materiaalista, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, kuten puuhakkeesta ja puuvillakuiduista. Materiaali hajoaa luonnollisesti ajan myötä ilman haitallisia aineita, mikä tekee siitä kestävän vaihtoehdon markkinoilla usein nähtäville perinteisille muovimateriaaleille.

Tuotantoprosessit

Pyrimme optimoimaan tuotantoprosessimme ympäristövaikutusten minimoimiseksi, mukaan lukien tehokkaat rahtimenetelmät, lähetysten yhdistäminen ja vähäpäästöisten kuljetusten käyttö. Tavoitteenamme on varmistaa kestävämpi toiminta ja siirtyä kohti vihreämpää tulevaisuutta, ja tiedämme, että aina on parantamisen varaa.

Haluamme olla vielä parempia

Tämä on vasta alkua ympäristöaloitteillemme. Sitoumuksemme on vahva, ja olemme innokkaita jatkamaan eteenpäin ja jakamaan kanssasi lisää päivityksiä.