Aurinkolasit

Voimalla ja ilman voimaa. Korkea laatu. Alhainen hinta.

Linssien kategoria 3

UV400-suojaus

Suojaa silmiäsi

Lue auringossa

Laaja valikoima reseptilaseja ja ilman reseptiä saatavia aurinkolaseja.

Yhdistä tanskalainen muotoilu ja korkea UV-suoja

AURINKOLASIT VAHVUUKSILLA

Miksi pitäisi käyttää aurinkolaseja vahvuuksilla?

Etkö rakastakin viettää päivää terassilla lukien tai puistossa auringonpaisteesta nautiskellen? Niin mekin! Kuulostaako useampien silmälasien käyttö yhtä aikaa tutulta? Laitatko aurinkolasit lukulasien päälle? Se on tuttua meillekin, ja vähän hupsultahan se näyttää ja tuntuu kaiken lisäksi aika epämukavalta.

Pelko pois! Siihen on nyt ratkaisu; sinun pitää vain hankkia aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolasit ovat tunnetusti muodikkaita asusteita, jotka kuuluvat olennaisesti pukeutujan visuaaliseen itseilmaisuun. Viemme tämän konseptin vielä pidemmälle tarjoamalla sinulle esteettiset kehykset haluamillasi vahvuuksilla, jotta voit nauttia auringosta ja tavallisten lukulasien hyvistä puolista yhtä aikaa.

Sen lisäksi, että aurinkolasit vahvuuksilla ovat kuin normaalit lukulasit, joita voi käyttää aurinkoisina päivinä, ne saa otettua matkaan uskomattoman helposti. Luxreadersin aurinkolasit vahvuuksilla on valmistettu naarmuuntomattomilla linsseillä, joten voit ottaa lasit matkaan myös rannalle ilman huolia.

MIKSI AURINKOLASIT OVAT TÄRKEITÄ?

..Mitä UV-säteily olikaan?

UV tarkoittaa ultraviolettia. Se on sähkömagneettista säteilyä, jota aurinko luonnostaan lähettää. UV-valo on ollut yhä enemmän valokeilassa viime vuosina, kun UV-säteilystä ja sen vaikutuksista ihmisiin on saatu lisätietoja.

UV-säteily voi vakavasti vahingoittaa silmiä ja ihoa. Auringon ultraviolettisäteily voi johtaa silmäsairauksiin ja -vaurioihin. Esimerkkeinä mainittakoon silmänpohjan rappeuma, kaihi sekä auringonpolttamat sarveiskalvossa ja silmäluomissa.

Usein jätetään huomiotta, että UV-säteily voi heikentää näköä vahingoittamalla sarveiskalvon pintaa kaihin tai silmänpohjan rappeuman muodossa. Vahingoilta voi kuitenkin välttyä esimerkiksi pitämällä laseja, joissa on kunnollinen UV-suoja. Euroopan kesiin UV40-suoja sopii oivallisesti.

Meillä on ilo tarjota laaja valikoima aurinkolaseja, jotka ovat ostettavissa verkosta. Tarjolla on varsin monipuolinen kattaus eri värejä, malleja, designeja ja muotoja. 

Räätälöi yksilöllinen pakettisi.

Mix & Match 3 paria laseja 69€

sis. ilmaisen toimituksen ja 100 päivän palautuksen.

Kevyet lasit

Ekologiset ja allergikkoystävälliset materiaalit

Joustavat sangat

Tarkkaan valitut materiaalit

LÖYDÄ TÄYDELLISET LASIT ITSELLESI!

Mitkä aurinkolasit sopivat minulle?

Jokaisen pitäisi pitää juuri sellaisia aurinkolaseja kuin haluaa! Jos haluat tietää, millaiset aurinkolasit sopivat kasvoillesi, on hyvä aloittaa kasvojen muodon tunnistamisesta. Useimmat kasvojen muodot kuuluvat yhteen viidestä yleisimmästä kasvojen muodosta: soikio, neliö, pyöreä, sydän ja kolmio.

Jos tiedät jo kasvojesi muodon, löydät itsellesi oivallisesti sopivat aurinkolasit nopeasti.

Sydämen muotoiset kasvot: pyöreät aurinkolasit ovat varma valinta.

Kolmion muotoiset kasvot: ikoniset aurinkolasit voivat sopia hyvin sinulle.

Pyöreät kasvot: aurinkolasit neliön muotoisilla kehyksillä sopivat sinulle parhaiten.

Soikion ja neliön muotoiset kasvot: tutustu suorakulmaisiin aurinkolaseihimme.

PARHAAT VALINNAT KESÄKSI

Aurinkolasit, joissa UV-suoja on yli 400

Aurinkolasit, joissa on UV 400 -merkintä, tarjoavat lähes täyden suojan haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Teknisemmin selitettynä asian voisi ilmaista myös niin, että ne estävät jopa 400 nanometrin aallonpituudet. Se kattaa myös haitalliset UV-A- ja UV-B-säteet. Aurinkolasit, joiden suodatinluokka on kolme, vähentävät tehokkaasti auringon häikäisyä ja antavat hyvän UV-suojan. Ne estävät kaikki UVA- ja UVB-säteet sekä lähes kaiken auringonvalon.

Luxreadersin aurinkolasit ovat saaneet UV 400 -sertifikaatin ja kuuluvat kolmosluokkaan, minkä pitäisi vastata tarpeitasi, jos etsit laadukkaita aurinkolaseja.

On suositeltavaa aina tarkistaa UV 400 -merkintä ja suodatinluokka, kun ostat aurinkolaseja.

On myös hyvä idea tarkistaa tarvittaessa, ovatko aurinkolasit saatavilla vahvuuksilla. Aurinkolasit vahvuuksilla ovat hyvä tapa saada lukulasit ja aurinkolasit samassa paketissa, jotta voit nauttia aurinkolaseista vahvuuksilla hyvän kirjan ääressä tai rannalla auringossa lehteä lueskellessasi.

Valitse itsellesi sopiva muoto

Etkö ole varma? Kokeile niitä tai anna meidän arvata parhaamme tyylioppaan avulla.

Millaisia erilaisia aurinkolasien linssejä on olemassa?

Aurinkolasien linssejä on monenlaisia, ja aurinkolaseja löytyy melkein jokaiseen tilanteeseen.

Polarisoidut linssit, peililinssit, heijastamattomat linssit, liukuvärjätyt linssit, fotokromiset linssit ja silmälasireseptin mukaiset aurinkolasit ovat vain muutama vaihtoehto – ja kaikki soveltuvat eri tarkoituksiin. Valikoimamme aurinkolasit ovat yksivahvuisia ja sopivat erityisen hyvin kesään ja kirjasta tai lehdestä nautiskeluun ulkona.

Mikä on paras aurinkolasien linssin väri? Which sunglass lens color is best?

Aurinkolasien linssit eivät liity UV-säteilyn estokykyyn. Eri väriset linssit eivät vaikuta siihen, kuinka selvästi näet eri ympäristöissä tai sääolosuhteissa. Kyse on tyylistä ja mausta, joilla ei ole vaikutusta aurinkolasien linssien kykyyn suojella silmiäsi UV-säteilyltä. Niinpä onkin tärkeää tarkistaa UV-suoja, kun on ostamassa aurinkolaseja. Kaikissa aurinkolaseissamme on poikkeuksetta UV 400 -tason suojaus.

Ovatko tummat linssit parempia?

Lyhyt vastaus kysymykseen on, että eivät ole. Aurinkolasien linssien väri tai tummuus ei kerro silmille annettavan suojan tasosta, vaan suoja piilee pinnoitteessa. Sen sijaan, että etsisit aurinkolaseja tummimmilla linsseillä, kannattaa etsiä aurinkolaseja, jotka antavat tarvittavan UV-suojan mahdollisten silmävaivojen synnyn ehkäisemiseen. UV-suoja silmille on tärkeä terveystekijä. Jos shoppailet tummia aurinkolaseja, se voi johtua omista mieltymyksistä. Tummat linssit pitävät silmät piilossa silloin, kun haluat, ja ovat tietysti hieno lisäys vaatevarastoon.

Ovatko kalliit aurinkolasit parempia?

Jos kuvittelet, että 400 euron designer-aurinkolasit tarjoavat parhaan mahdollisen UV-suojan, saatat yllättyä. Kalliit aurinkolasit eivät välttämättä ole parempia.

Kun mietit, mitkä aurinkolasit kannattaisi ostaa, ei kannata vain tuijottaa hintaa. Hinnalla ei ole UV-suojaominaisuuksien kanssa mitään tekemistä. On totta, että useimmat laadukkaat aurinkolasit ovat vaatimusten mukaisia, mutta osa kalliista designer-laseista ei suojaa silmiä kaikelta UV-säteilyltä. Niinpä kannattaa aina varmistaa, että aurinkolasit vastaavat vähintään UV 400 -suojan vaatimuksia.

Menettävätkö aurinkolasit suojakykynsä ajan kuluessa?

Aurinkolasien linssit eivät yhtäkkiä menetä UV-säteilyn suodatuskykyään, mutta niiden UV-suoja laskee ajan kuluessa riippuen siitä, kuinka paljon niitä pidetään auringossa. Siksi vastaus kysymykseen siitä, kuinka usein aurinkolasit kannattaa vaihtaa, riippuu pitkälti lasien käytön määrästä. Nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että aurinkolasit kannattaa vaihtaa kahden tai kolmen vuoden välein. Onkin hyvä idea hyödyntää kolmen lasin tarjouksemme, jotta sinulta löytyisi aurinkolasit pitkäksi aikaa ennen kuin tarvitset uudet.