Aurinkolasit

Linssien kategoria 3

UV400-suojaus

Suojaa silmiäsi

Lue auringossa

Laaja valikoima reseptilaseja ja ilman reseptiä saatavia aurinkolaseja.

Yhdistä tanskalainen muotoilu ja korkea UV-suoja

AURINKOLASIT VAHVUUKSILLA

Miksi pitäisi käyttää aurinkolaseja vahvuuksilla?

Etkö rakastakin viettää päivää terassilla lukien tai puistossa auringonpaisteesta nautiskellen? Niin mekin! Kuulostaako useampien silmälasien käyttö yhtä aikaa tutulta? Laitatko aurinkolasit lukulasien päälle? Se on tuttua meillekin, ja vähän hupsultahan se näyttää ja tuntuu kaiken lisäksi aika epämukavalta.

Pelko pois! Siihen on nyt ratkaisu; sinun pitää vain hankkia aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolasit ovat tunnetusti muodikkaita asusteita, jotka kuuluvat olennaisesti pukeutujan visuaaliseen itseilmaisuun. Viemme tämän konseptin vielä pidemmälle tarjoamalla sinulle esteettiset kehykset haluamillasi vahvuuksilla, jotta voit nauttia auringosta ja tavallisten lukulasien hyvistä puolista yhtä aikaa.

Sen lisäksi, että aurinkolasit vahvuuksilla ovat kuin normaalit lukulasit, joita voi käyttää aurinkoisina päivinä, ne saa otettua matkaan uskomattoman helposti. Luxreadersin aurinkolasit vahvuuksilla on valmistettu naarmuuntomattomilla linsseillä, joten voit ottaa lasit matkaan myös rannalle ilman huolia.

MIKSI AURINKOLASIT OVAT TÄRKEITÄ?

..Mitä UV-säteily olikaan?

UV tarkoittaa ultraviolettia. Se on sähkömagneettista säteilyä, jota aurinko luonnostaan lähettää. UV-valo on ollut yhä enemmän valokeilassa viime vuosina, kun UV-säteilystä ja sen vaikutuksista ihmisiin on saatu lisätietoja.

UV-säteily voi vakavasti vahingoittaa silmiä ja ihoa. Auringon ultraviolettisäteily voi johtaa silmäsairauksiin ja -vaurioihin. Esimerkkeinä mainittakoon silmänpohjan rappeuma, kaihi sekä auringonpolttamat sarveiskalvossa ja silmäluomissa.

Usein jätetään huomiotta, että UV-säteily voi heikentää näköä vahingoittamalla sarveiskalvon pintaa kaihin tai silmänpohjan rappeuman muodossa. Vahingoilta voi kuitenkin välttyä esimerkiksi pitämällä laseja, joissa on kunnollinen UV-suoja. Euroopan kesiin UV40-suoja sopii oivallisesti.

Meillä on ilo tarjota laaja valikoima aurinkolaseja, jotka ovat ostettavissa verkosta. Tarjolla on varsin monipuolinen kattaus eri värejä, malleja, designeja ja muotoja. 

Mix & match

Essential: kolmet hintaan 69 €
Premium: kolmet hintaan 119 €

sis. toimituksen ja 100 päivän palautuksen

Kevyet lasit

Ekologiset ja allergikkoystävälliset materiaalit

Joustavat sangat

Tarkkaan valitut materiaalit