Sinivalolasit

Suojaa silmiäsi näyttöjen haitalliselta sinineltä valolta

Pysy keskittyneenä

Estä 30% sinisestä valosta

Vähennä päänsärkyjen riskiä

Paranna unenlaatua

3 lasit 59 €

Sekoita tyylejä haluamallasi tavalla

Mitkä ovat sinivalolasit?

Päivittäin silmämme vaurioituvat, kun altistamme ne haitalliselle siniselle valolle - jota tietokoneemme näytöt, tabletit, älypuhelimet ja TV:t säteilevät jatkuvasti. Suurimmalle osalle meistä kertyy yli 8 TUNTIA näyttöaikaa - JOKA PÄIVÄ. Pitkäaikainen altistuminen voi vaikuttaa unirytmiimme, aiheuttaa päänsärkyjä ja ennenaikaisia silmän verkkokalvon vaurioita. Näyttöajan vähentäminen ei tunnu realistiselta vaihtoehdolta nykyisen kasvavan digiteknologian maailmassa, joten miksi emme käyttäisi siniseltä valolta suojaavia laseja? Se on nopea ratkaisu silmiesi suojaamiseksi, ja samalla voit jatkaa elämääsi aivan niin kuin ennenkin, terveyttäsi unohtamatta.

Anna silmillesi hetki levätä sinivalo silmälasit kanssa

Voit parantaa terveyttäsi huomattavasti vain käyttämällä sinivalo/näyttöpäätelaseja digitaalisia näyttöjä katsellessasi. Kehosi kiittää paremmista päivittäisistä rutiineista, joita positiiviset vaikutukset tuovat. Näitä ovat mm. parempi unenlaatu, vähemmän päänsärkyjä ja silmäkipuja, sekä yleinen parempi olo! Eikä unohdeta, että näytät hyvältä samaan aikaan! Sinivalolasien valikoimamme on minimaalinen ja tyylikäs, mutta antaa maksimaalisen suojauksen silmillesi.

Kevyet lasit

Ekologiset ja allergikkoystävälliset materiaalit

Joustavat sangat

Tarkkaan valitut materiaalit

Ilmavoimien tutkimuslaboratorion väsymyksen vastatoimihaara

Harvard Business Review

"Lyhyesti sanottuna sinistä valoa suodattavat lasit paransivat sekä unta että työtuloksia"

Näyttöpäätelasit parempaan työskentelyyn

Pitkäaikaisella siniselle valolle altistumisella on haitallisia vaikutuksia silmiemme valoherkille soluille, sillä se läpäisee ja vaurioittaa verkkokalvojamme. Siksi sinivalolasiemme linsseissä on suodattava päällys, joka estää ja imee näytöstäsi lähtevää sinistä valoa. Sinivalolasimme suodattavat noin 30% näytöistä tulevasta sinisestä valosta ja ne suojaavat näin silmiäsi näyttöjen loisteelta.