Kuinka löytää täydelliset lasit harmaille hiuksille

– täydellinen opas

Kuten sanonta kuuluu, "mitä vanhemmaksi tulet, sitä viisaammaksi tulet." Ja tämän viisauden mukana tulee oivallus, että ikääntyessämme harmaat hiukset ovat luonnollinen osa ikääntymisprosessia, ja vaikka jotkut ihmiset päättävät värjätä hiuksensa peittääkseen ärsyttävät hopeanväriset säikeet, toiset omaksuvat harmaita hiuksiaan. Mutta yritätkö peittää harmaita hiuksiasi tai esitellä niitä ylpeänä, yksi asia on varma: oikeat silmälasit voivat vaikuttaa kaikkeen.

Harmaista hiuksista on suuri etu, kun valitset tyylikkäät silmälasit: vaihtoehtosi ovat rajattomat! Voit valita kaikenlaiset kehykset, koska harmaa hiusväri ei ole ristiriidassa minkään kehysvärin kanssa. Jos kuitenkin etsit laseja, jotka täydentävät harmaita hiuksiasi parhaiten, sinun tulee ottaa huomioon hiustesi harmaa väri.

Silmälasit "suolaa ja pippuria" tarkoittaville hiuksille

Harmaita hiuksia on monenlaisia, joten meidän on vältettävä harmaiden hiusten yleistämistä valittaessa täydellisiä laseja. Ja kun aiot valita oikeat silmälasit, voit joko valita kehykset, jotka ovat samanvärisiä kuin harmaita hiuksiasi, tai voit valita kontrastivärin. Monilla meistä on harmaat hiukset suola-pippurilla. Jos sinulla on esimerkiksi suola- ja pippurikarvoja, kannattaa ehkä valita tummemmalta puolelta tulevat kehykset, kuten musta tai kilpikonnankuori. Tämä auttaa luomaan kontrastin hiustesi ja lasiesi välille ja saa harmaat hiukset todella pop.

Silmälasit vaaleanharmaille hiuksille

Niille, joilla on vaaleanharmaat hiukset, sinulla on varaa olla hieman seikkailunhaluisempi silmälasien valinnassa.

Rohkeat, eloisat värit erottuvat todella vaaleanharmaita hiuksiasi vasten, joten älä pelkää kokeilla erilaisia ​​sävyjä. Ja jos etsit hienovaraisempaa ilmettä, alaston sävyt tai metallit ovat aina varma veto.

Silmälasit tummanharmaille hiuksille

Jos sinulla on tummanharmaat hiukset, sinulla on myös paljon vaihtoehtoja oikeiden lasien valinnassa. Melkein mikä tahansa väri täydentää tummanharmaita lukkojasi, joten voit vapaasti kokeilla.

Monet ihmiset ajattelevat, että mustat kehykset ovat ainoa tapa, jos sinulla on harmaita hiuksia, mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Jos haluat, että silmälasit erottuvat joukosta, kokeile kirkkaanvärisiä tai jopa kuviollisia silmälaseja. Varmista vain, että kehykset eivät ole liian painavia, tai ne päihittävät ulkoasusi.

Riippumatta siitä, minkä tyyppiset harmaat hiukset sinulla on, on olemassa silmälasit, jotka auttavat sinua näyttämään parhaalta. Älä siis pelkää kokeilla, ennen kuin löydät itsellesi täydellisen tyylin.

Luxreaders on käytännöllinen Virtuaalinen kokeilu jonka avulla voit selvittää, miltä näytät monissa silmälasikehyksissämme käyttämällä web-kameraasi joko työpöydälläsi tai mobiililaitteellasi.

 

Pidä silmällä "Virtually Try On" -painiketta, kun selaat tanskalaisia ​​​​suunniteltuja silmälasejamme sivustolla ja katso, miltä silmälasimme näyttäisivät päälläsi.

Silmälasit hopeisille hiuksille

Jos harmaissa hiuksissasi on ripaus hopeaa, kannattaa kokeilla kehyksiä, jotka ovat myös hopeisia. Tämä auttaa luomaan yhtenäisen ilmeen. Jos harmaat hiuksesi ovat enemmän hopean puolella, kannattaa kokeilla kehyksiä, jotka ovat väriltään hieman vaaleampia, kuten valkoisia tai kermanvärisiä. Nämä värit auttavat pehmentämään ulkonäköäsi ja antamaan sinulle lempeämmän ulkonäön. Voit myös kokeilla eri muotoisia ja -kokoisia kehyksiä löytääksesi täydellisen parin hopealukkoihisi.

Tietenkin, jos et ole varma, minkä väriset lasit sopivat sinulle parhaiten, asiantuntijatiimimme auttaa aina mielellään. Voit myös tarkistaa uusimmat silmälasitrendit saadaksesi inspiraatiota valitessasi seuraavia lasejasi.

Silmälasit lyhyille harmaille hiuksille

Niille, joilla on lyhyet harmaat hiukset, voit valita rohkean värin tai ainutlaatuisen muodon kehykset täydentämään hiustesi viileää sävyä. Joitakin loistavia vaihtoehtoja tälle hiusvärille ja pituudelle ovat kilpikonnankuori, kirkkaat punaiset ja siniset silmäkehykset. Toisaalta ylisuuret lasit tai ne, joissa on metallisia aksentteja, voivat huuhdella piirteitäsi. Kun etsit silmälaseja, pidä mielessä, kuinka ne täydentävät paitsi kasvosi muotoa myös kauniita harmaita lukkojasi.

Millaiset lasit näyttävät hyvältä harmaissa hiuksissa?

Kun olet päättänyt silmälasien värin, joka vastaa harmaita hiuksiasi, on aika löytää haluamasi silmälasityyli. Pidätkö perinteisemmästä ilmeestä vai etsitkö jotain hieman modernimpaa?

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina ja klassisina, valitse soikea tai pyöreät kehykset. Mutta jos sinusta tuntuu hieman seikkailunhaluisemmalta, kokeile paria suorakaiteen muotoiset kehykset.

Kun olet miettinyt kaikkia näitä tekijöitä, löydät varmasti täydelliset silmälasit harmaille hiuksillesi.

Riippumatta siitä, minkä tyyliset silmälasit valitset, muista, että tärkeintä on löytää pari, joka saa sinut tuntemaan olosi varmaksi ja tyylikkääksi. Loppujen lopuksi harmaat hiukset ovat kauniita missä iässä tahansa!

Harmaat hiukset voivat olla kauniita missä iässä tahansa...

...ja oikeilla silmälaseilla voit kompensoida ikääntymisen merkkejä. Luxreadersilla olemme varmoja, että löydät täydelliset silmälasit, jotka paitsi parantavat näköäsi, myös saavat sinut - käyttötarkoituksestasi riippuen - näyttämään nuoremmalta ja tyylikkäämmältä. Joten älä odota - selaa laajaa lukulasi-, sinisen valo- ja aurinkolasivalikoimaamme jo tänään!

Silmälasit, jotka tasoittavat harmaita hiuksia

Oletko koskaan huomannut, kuinka lasit voivat muuttaa jonkun ulkonäköä täysin? Ne voivat saada ihmisen näyttämään älykkäämmältä, vakavammalta tai jopa lisätä ripauksen tyylikästä hienostuneisuutta. Mutta lasit voivat myös vaikuttaa voimakkaasti harmaisiin hiuksiin, erityisesti kompensoimalla niitä. Harmaille hiuksille tarkoitetut lasit voivat luoda illuusion täyteläisyydestä ja syvyydestä hiuksiin valitsemalla täydentäviä värejä. Lisäksi rohkeilla kuvioilla varustetut lasit voivat vetää huomion pois harvoista hopeanvärisistä säikeistä. Joten niille, jotka haluavat peittää harmaita hiuksiaan turvautumatta väreihin tai pidennyksiin, lasit voivat olla täydellinen ratkaisu. Ja bonus - ne tarjoavat myös paremman näön toiminnalliset edut! Joten miksi et kokeilisi harmaille hiuksille tarkoitettuja laseja ja katso kuinka ne muuttavat yleisilmeesi.

Minkä väriset silmälasikehykset saavat sinut näyttämään nuoremmalta?

Vaikka lasit ovat yleensä välttämätön lisävaruste niille, joilla on heikko näkö, ne voivat myös parantaa yleisilmettäsi. Lämpimän sävyisillä kehyksillä varustetut lasit ovat yleensä imartelevampia, jotta voit näyttää nuoremmalta. Kultaisen, ruskean ja punaisen kaltaiset sävyt voivat täydentää harmaantuvia hiuksia ja antaa kasvoillesi eloisaa väriä. Toinen vaihtoehto on valita lasit läpinäkyviä kehyksiä tai pastellikehykset, jotka ovat pehmeämpiä ja herkempiä. Loppujen lopuksi parhaat silmälasit nuoremman näköiseksi riippuvat ainutlaatuisista piirteistäsi ja ihonväristäsi – kokeile eri tyylejä ennen kuin sitoudut yhteen tiettyyn pariin. Loppujen lopuksi on tärkeää tuntea olosi varmaksi ja mukavaksi laseissasi – niiden pitäisi parantaa luonnollista kauneuttasi, ei muuttaa tai peittää sitä kokonaan.

Shop by shape

Rectangular

Round

Square

Iconic