Maksu

 

Maksutavat?
Hyväksymme seuraavat luotto- ja pankkikortit: Visa, MasterCard, Visa Electron sekä Maestro luotto- ja pankkikortit. Myös MobilePay käy. Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Klarnan kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin.

Milloin minua laskutetaan?
Tilauksen tekemisen aikana korttisi käypyys tarkistetaan ja sinulle lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Laskutamme maksun tilattujen tuotteiden lähdettyä varastoltamme.


Jos korttisi ole käypä, emme vastaanota maksua, ja saat ilmoituksen näytöllesi maksun epäonnistumisesta. Otathan huomioon, että jotkut kortin myöntäneet tahot saattavat varata rahat maksun valtuutuksen epäonnistumisesta riippumatta, jolloin rahat palautetaan sinulle vasta hetken kuluttua. Tehdessäsi tilausta summa varataan Luxreaders-tilillesi, ja maksu laskutetaan kortiltasi vasta toimituksen yhteydessä.Jos korttisi ole käypä, emme vastaanota maksua, ja saat ilmoituksen näytöllesi maksun epäonnistumisesta. Otathan huomioon, että jotkut kortin myöntäneet tahot saattavat varata rahat maksun valtuutuksen epäonnistumisesta riippumatta, jolloin rahat palautetaan sinulle vasta hetken kuluttua. Tehdessäsi tilausta summa varataan Luxreaders-tilillesi, ja maksu laskutetaan kortiltasi vasta toimituksen yhteydessä.

Lue lisää